Få Till Den Perfekta Dejtlooken

Makeupartisten och skönhetsbloggerskan Lina Ekh delar med sig av sina bästa tips som ger dig den perfekta makeuplooken till Alla hjärtans dag.

Hur skulle du beskriva den perfekta dejtlooken?
– Den är naturlig och romantisk. Satsa på en tunn bas med lyster, markerade kindben, snyggt markerade ögonbryn och en mjuk ögonmakeup i naturliga toner. Toppa looken med fylliga läppar i en nyans som matchar ditt rouge!

Hur lägger jag en bra bas som får min hy att stråla?
– Använd dig av ett serum innan du applicerar basen, speciellt under vintermånaderna då ett serum ger huden extra mycket fukt. Dessutom lägger den sig som en mjuk hinna som gör att basen sitter bättre.


Hur ger jag makeuplooken det lilla extra?
– Satsa på en hy full av lyster! Applicera gärna lite skimmer över kindbenen och svep ett solpuder strax under kindbenen för att framhäva dina drag.

Hur får jag kyssvänliga läppar som håller hela kvällen?
– Se till att du är extra noga med hur du applicerar läppstiftet. Börja med att grunda med en läppenna och applicera därefter ett läppstift med en liten pensel. För att få ett extra hållbart resultat kan du försiktigt bita av på ett papper och pudra läpparna med ett transparent puder!

Tipsa om en snygg manikyr till dejtkvällen?
– Personligen hade jag valt en fransk manikyr för ett fräscht intryck eller ett par enkla mörka, vinröda naglar som ger en klassisk look!


Lina Ekh – min Alla hjärtans dag look 
______________________________________________________

LÄPPSTIFT ELLER LÄPPGLANS
Läppstift

RÖDA ELLER LJUSA LÄPPAR
Ljusa

RAKT ELLER LOCKIGT HÅR
Rakt, då jag har page

UPPSATT ELLER UTSLÄPPT HÅR
Utsläppt

Words by: Photographs by: Lina Ekh